› 
Blog   ›   Články   ›   Novoročné chudnutie 1: Ako tento rok konečne schudnúť?

Novoročné chudnutie 1: Ako tento rok konečne schudnúť?

Filter

Vianočná pohoda je za nami a pretože vieme, že veľa z vás sa teraz vydá na cestu za štíhlejším telom, prinášame vám seriál o novoročnom chudnutí. Dozviete sa nielen to, ako zhodiť povianočné kilá, ale aj ako svoje predsavzatia dodržať ak vytýčenému cieľu sa dostať. Prezradíme vám osvedčené tipy na chudnutie a poradíme tiež, akú diétu zvoliť, keď chcete schudnúť čo najrýchlejšie a pritom aj čo najpohodlnejšie.



Ako zhodiť povianočné kilá?

Ak ste sa po Vianociach postavili na váhu a tá vám ukázala väčšie číslo, než obvykle, nezúfajte. Zhodiť povianočné kilá totiž nie je tak namáhavé, ako by sa mohlo zdať. Stačí sa vrátiť do zabehnutých koľají, začať sa viac hýbať, pridať do jedálnička viac bielkovín a zeleniny a celkovo sa stravovať lepšie. Ťažšie je potom zhodiť povianočné kilá a k tomu ešte niečo navyše.

Tuky, ktoré si so sebou nosíme už dlho, býva totiž ťažšie zhodiť, ale rozhodne to nie je nemožné.

Preto sme pre vás dali dohromady nasledujúce tipy, ako z novoročného chudnutia vyťažiť maximum.

8 tipov na novoročné chudnutie

1. Namiesto stanovovania si nejasných cieľov buďte tak presní, ako len môžete. Vďaka tomu sa vaša myseľ môže upnúť presne na to, čo si prajete, a predídete tak tápaniu. Stanovte si teda ciele typu: „V nasledujúcich 8 týždňoch schudnem 0,5 kg za týždeň.“, „Päť dní v týždni budem 30 minút cvičiť.“, „Do konca januára urobím 10 klikov v jednom kuse.“ Vaše ciele by mali byť merateľné.

2. Nastavte si upomienky a choďte do postele vždy v rovnakom čase. Rovnako tak aj v rovnakom čase ráno vstávajte. Vaše telo si urobí optimálny režim a bude lepšie hospodáriť s kalóriami (a teda ich aj lepšie spaľovať) a vy sa tiež vyhnete návalom hladu.

3. Kardio nemusí byť jednotvárne - skúste byť kreatívny! Cyklotrenažéry a behacie pásy sú rozhodne dobrým, ale nie jediným spôsobom, ako si rozpumpovať krvný obeh a spáliť kalórie. Skúste aj ďalšie aktivity a športy a nájdite si to, čo vás bude baviť. Aktivity tiež pravidelne obmieňajte.

4. Urobte si z varenia zábavu. Zainvestujte do nového vybavenia. Prizvite si na pomoc partnera, deti, alebo kamarátku. Môžete sa tiež naučiť nové techniky, ako pomalé varenie alebo sous-vide.

5. Urobte si čas na cvičenie. Doslova. Berte to tak, že cvičenie je schôdzka s vašim telom, na ktorú sa musíte dostaviť. Určite si, kedy presne budete cvičiť. Pokiaľ nemáte na cvičenie počas dňa čas, vstaňte ráno o hodinu skôr!

6. Znížte stres. Nájdite si denne hodinu na to, aby ste sa odreagovali od všetkých bežných povinností. Odpútajte sa tiež od všetkej elektroniky. Uvidíte, ako vám taká chvíľka s knihou alebo pri prechádzke v prírode prečistí hlavu a dodá nový elán!

7. Veľa pite. Pokojne si urobte rozvrh alebo jasný plán, kedy a koľko vody vypijete. Môžete pridať aj nesladené balené nápoje a čaje. Pokiaľ sa cítite unavení, je to často tým, že svojmu telu dlhodobo nedávate toľko vody, koľko potrebuje. Niekedy si smäd mylne vykladáme ako hlad, čo je pri chudnutí nežiaduce.

8. Odstráňte pokušenie. Urobte si revíziu chladničky a špajze a vyhoďte alebo darujte všetko, čo by vám mohlo diétu kaziť. Takže všetky zvyšky cukroviniek, sladké nápoje, sušienky, cukríky, zemiačiky, chrumky a podobné veci, ktoré by vás zvádzali nahraďte zeleninou, ovocím, proteínovými potravinami a ďalším jedlom, ktoré bude zapadať do vašej diéty.

Ako vám Chia Shake pri novoročnom chudnutí pomôže k štíhlej postave a zdravému telu?

Diéta Chia Shake využíva práve túto schopnosť tela preorientovať sa na spaľovanie tukov. Naše diétne jedlá majú špeciálne zloženie, vďaka ktorému sa vo vašom tele počas zhruba troch dní naštartuje proces ketózy a vy začnete chudnúť. Veľkou výhodou je, že chudnete a nemusíte ani cvičiť. Ďalším veľkým plusom tejto diéty je fakt, že vás v ketóze úplne opustí hlad! Vďaka tomu sa vám bude chudnúť oveľa ľahšie.

Pokiaľ ste začiatočník alebo si chcete chudnutie čo najviac zjednodušiť, odporúčame využiť niektorý z našich diétnych balíčkov.

Nájdete v ňom totiž všetko, čo k diéte potrebujete a je to tak vaša istota, že budete v chudnutí naozaj úspešní. Nemusíte zháňať neobvyklé potraviny, vážiť množstvá a počítať gramy a kalórie, nič také. Len si 5x denne pripravíte jedno z našich diétnych jedál podľa vlastného výberu a chudnutie pôjde samo!

Balíčky vyberajte podľa toho, koľko kilogramov potrebujete schudnúť. Čím viac chcete schudnúť, tým väčší balíček budete potrebovať.

[ux_products type="row" columns__sm="2" columns__md="2" show_cat="0" show_add_to_cart="0" show_quick_view="0" equalize_box="true" ids="121746,121859,121863,121866"]



Věrnostní program

Premýšľali sme, ako vám chudnutie s Chia Shake ešte spríjemniť - čo viedlo k vzniku Chia Shake vernostného programu!

Po prihlásení sa do neho budete za každý svoj nákup získavať body, ktoré môžete nabudúce vymeniť za lákavé zľavy. Viac o našom vernostnom programe sa dozviete na tejto stránke.

cogmagnifiermenucross-circle