› 
Blog   ›   Chudnutie   ›   10 rád pre letné chudnutie

10 rád pre letné chudnutie

Filter

Blíži sa leto a s ním plavková sezóna. V obchodoch na nás čakajú trendy plavky rôznych farieb a strihov. Už máte vybrané tie Vaše? Nech už siahnete po akýchkoľvek, skvelá postava je kľúčom k tomu, aby sme sa v plavkách cítili vždy sebavedome. Práve preto prichádzame s naším článkom, v ktorom nájdete užitočné rady, ktoré Vám uľahčia cestu za vysnívanú letnou postavou. Už teraz sa tešíme, ako vám pomôžu.

Poďme sa spoločne pozrieť na to, ktoré to sú.

Znížte množstvo sacharidov

Pokiaľ prijímame v jedle prebytočné množstvo sacharidov, telo ich začne postupne ukladať vo forme tukov. Pokiaľ chcete schudnúť, znížte ich množstvo vo svojej strave. Ako to dosiahnuť? Je to ľahké, stačí obmedziť napríklad pečivo, cestoviny, pizzu, ryže a ďalšie. Do svojho jedálnička zaraďte jedlá s nízkym obsahom sacharidov, ako sú všetky naše lahodné diétne jedlá, ktoré navyše obsahujú vysoké množstvo bielkovín a vlákniny pre zdravie Vášho organizmu. Budete sa diviť, ako idú Vaše kilá dole samy.

Nahraďte sladkosti zdravou alternatívou

S krásnym teplým počasím začína aj sezóna záhradiek, „posedenie pri káve“, zmrzliny, sladených limonád a ďalších lákadiel. A práve tu číha najväčšie množstvo skrytých cukrov, ktoré nám kazia formu. Dáte si radi sladkú kávu? Vyskúšajte naše nízkosacharidové krémové Cappucino 3v1 bez pridaného cukru. Keď Vás čas od času prepadne hlad, siahnite po skvelých diétnych dezertoch Chia Shake.

Konzumujte viac bielkovín

Proteíny sú dôležité pre udržanie našej svalovej hmoty a podporu metabolizmu. Zahrňte do svojej stravy potraviny s vysokým obsahom bielkovín, ako sú kuracie prsia, ryby a tofu. Každého z nás občas tlačí čas a nemôže si dať čerstvo uvarené jedlo, nie je treba strácať hlavu. Máme pre Vás náš Meal Shake – plnohodnotnú náhradu jedla, ktorá obsahuje srvátkový proteín, skvele chutí a zasýti na niekoľko hodín.

Pravidelne cvičte

Počas keto diéty schudnete aj bez cvičenia. To je ale samozrejme skvelým doplnkom na spaľovanie tukov, udržiavanie svalovej hmoty a podporuje metabolizmus. V dnešnej dobe môžeme vyberať zo širokej ponuky rôzneho cvičenia od pomalej jogy, pilates, cez posilňovanie až po dynamické štýly cvičenia. Navyše sa Vám po každom cvičení vyplavia endorfíny, takže sa budete cítiť lepšie.

Keto diéta

Nemáte čas ani chuť na cvičenie? Stavte na keto diétu, jedná sa o diétu založenú na príjme nízkosacharidových a súčasne vysokoproteínových jedál. Vaše telo sa počas diéty dostane do ketózy – stavu, keď telo samovoľne spaľuje tuky. Odporúčame začať keto diétu s našimi diétnymi balíčkami, ktoré sú navrhnuté nutričnými špecialistami a dodajú Vášmu telu potrebné živiny vrátane vitamínov a minerálov. V balíčku nájdete kombináciu ako sladkých, tak slaných diétnych jedál, ktoré uspokoja Vaše chuťové bunky.

Zaraďte do svojho jedálnička ovocie a zeleninu

Ovocie je super alternatíva sladkého, existujú aj druhy ovocia, ktoré obsahujú menšie množstvo sacharidov, ako sú čučoriedky a jahody. Zelenina obsahuje málo kalórií a môže Vás udržať sýte dlhšie ako iné potraviny. Preto zahrňte do svojej stravy čo najviac zeleniny, ako je špenát, brokolica, karfiol, cuketa a ďalšie. Hodí sa hlavne ako zdravá náhrada príloh.

Pite viac tekutín

Pitie vody je dôležité pre udržanie hydratácie a podporu metabolizmu. Pokúste sa vypiť aspoň osem pohárov vody denne. Vodu si môžete ochutiť plátkom citróna, pomaranča alebo napríklad grepu. Vyvarujte sa džúsom, sladeným vodám a limonáde. Svoj pokrok v chudnutí môžete podporiť aj pitím čajov. Zelený čaj je účinný pomocník pri redukčnej diéte, pretože obsahuje látky, ktoré pomáhajú podporovať metabolizmus a tým pomáhajú spaľovať tuky. Dajte si ráno náš TEATOX – denný čaj na chudnutie, ktorý obsahuje zelený čaj a vďaka koreňu púpavy pomáha detoxikovať organizmus.

Naučte sa nakupovať inak

Tiež sa Vám niekedy stalo, že ste vyrazili do obchodu pre pár vecí a domov ste sa vrátili s taškou plnou nepotrebných a nezdravých potravín? Práve tieto nákupy môžu byť dôvodom pravidelného zobania a následného priberania na váhe. Preto si dajte pozor na to, aby ste boli pred nákupom najedení. Urobte si nákupný zoznam a začnite čítať zloženie potravín. Niektoré potraviny na prvý pohľad pôsobia dojmom, že neobsahujú sacharidy a jednoduché cukry. Opak je pravdou. Dajte radšej prednosť potravinám, v ktorých nájdete len minimálne množstvo sacharidov, a naopak vysoké množstvo bielkovín, ako sú diétne jedlá Chia Shake.

Vyspite sa do ružova

Pravidelný spánok je pre náš metabolizmus veľmi dôležitý. Keď budete pravidelne spať, bude Váš metabolizmus lepšie fungovať a Vy sa budete cítiť oddýchnutí a svieži. Kvalitný spánok je základom pre správne fungovanie trávenia. Prebudiť sa ráno oddýchnutý je pocit na nezaplatenie.

Znížte množstvo alkoholu

Alkohol obsahuje mnoho kalórií a môže viesť k priberaniu na váhe. Navyše zaťažuje naše telo a spôsobuje niektoré zdravotné komplikácie. Preto je pre nás dobré obmedziť jeho konzumáciu na minimum.

Každá z týchto rád je pre chudnutie dôležitá a môžete ju zaradiť do svojho života s našimi výhodnými balíčkami, ktoré navyše obsahujú diétny manuál so zaujímavými informáciami, ukážkové jedálničky a recepty pre správnu keto diétu. Myslite hlavne na to, že všetko robíte pre seba a svoje zdravie a buďte na seba pyšní za každý pokrok.

Majte Chia Shake stále po ruke a chudnutie pre Vás bude hračka.

-15%
Doprava zadarmo

Letný diétny balíček

95 

(9 recenzií zákazníkov)
-17%

Diétny balíček na týždeň

65 

(4 recenzie zákazníkov)
-23%
Doprava zadarmo

Diétny balíček na 2 týždne

119 

(7 recenzií zákazníkov)
-29%
Doprava zadarmo

Diétny balíček na 4 týždne

215 

(9 recenzií zákazníkov)
cogmagnifiermenucross-circle