› 
Blog   ›   Chudnutie   ›   O veľkosť menej vďaka chôdzi. Ako na to?

O veľkosť menej vďaka chôdzi. Ako na to?

Filter

Pohyb na chudnutie patrí. Pokiaľ milujete šport - výborne! Pokiaľ sa mu ale z akéhokoľvek dôvodu nechcete alebo nemôžete venovať, máme pre vás riešenie. Vyskúšajte chôdzu! Tá totiž dokáže s chudnutím pomôcť a navyše má blahodárny vplyv na vaše zdravie.

Schudnite chôdzou

Chôdza je tým najprirodzenejším druhom pohybu, ktorý poznáme. Pre svoju nenáročnosť je vhodná pre každého, predovšetkým ale pre tých, ktorí majú vyššiu telesnú hmotnosť alebo zníženú pohyblivosť. Chôdza pomáha spaľovať kalórie a teda prispieva k znižovaniu telesnej hmotnosti. Čím vyššia je vaša telesná hmotnosť, čím rýchlejšie budete chodiť a čím zložitejším terénom idete, tým viac vaše telo počas nej spáli.

Ako pomocou chôdze naozaj schudnúť?

Ak chcete chôdzou schudnúť, desať minútová prechádzka vám stačiť nebude. Venujte jej teda 30 minút až 1 hodinu denne. Dôležité je aj udržiavať svižné tempo. Vďaka tomu spálite viac kalórií, posilníte kardiovaskulárny systém, spevníte kosti a vylepšíte aj kvalitu vášho spánku.

Kombináciou chôdze a diéty dosiahnete najlepšie výsledky

Aby bolo chudnutie efektívnejšie, odporúčame pridať k chôdzi aj ľahkú redukčnú diétu. To znamená, že by ste mali počas dňa konzumovať menej kalórií z jedla a pitia, než doteraz. To docielite ľahko tak, že svoje desiaty nahradíte diétnym proteínovým koktejlom. Napríklad tým od Chia Shake, na ktorom si navyše aj pochutnáte!

Chudnutie do plaviek zvládnete ľahko s našimi diétnymi balíčkami!

-17%

Diétny balíček na týždeň

65 

(4 recenzie zákazníkov)
-23%
Doprava zadarmo

Diétny balíček na 2 týždne

119 

(7 recenzií zákazníkov)
-29%
Doprava zadarmo

Diétny balíček na 4 týždne

215 

(9 recenzií zákazníkov)
-34%
Doprava zadarmo

Diétny balíček na 8 týždňov

379 

(7 recenzií zákazníkov)
cogmagnifiermenucross-circle