› 
Blog   ›   Chudnutie   ›   Novoročné chudnutie 4: Ako vidieť výsledky čo najrýchlejšie

Novoročné chudnutie 4: Ako vidieť výsledky čo najrýchlejšie

Filter

Pokiaľ pokračujete vo svojich predsavzatiach a pracujete na vylepšení svojej postavy a zlepšení svojho zdravia, ste tu na správnej adrese. Je jedným z vašich cieľov urobiť si radosť zhodenými kilami? V tomto článku vám prezradíme nielen ako na to, ale aj ako vidieť výsledky čo najrýchlejšie. Existuje totiž skratka, ktorá vás k vysnívanej váhe dovedie rýchlejšie, než ktorákoľvek iná cesta.



Nový rok prináša novú motiváciu

Využite ju preto na novoročné chudnutie! Január je ideálnym mesiacom pre všetkých, ktorí si predsavzali zlepšiť svoju životosprávu a zhodiť konečne prebytočné kilá. Motivácia je totiž práve všade naokolo a stačí málo, aby ste sa už v priebehu niekoľkých týždňov mohli pýšiť skvelými výsledkami. Nenechajte si túto šancu prekĺznuť medzi prstami.

Prečo je vlastne dobré schudnúť?

Každý máme na chudnutie svoje vlastné dôvody. Chudnutie totiž nie je len o vizuálnych výsledkoch, aj keď aj tie sú veľmi dôležité a okrem iného posilňujú naše sebavedomie. Ide tu predovšetkým o vaše zdravie.

Počet ľudí s nadváhou a obezitou v Česku a na Slovensku bohužiaľ z roka na rok rastie, teraz ide už o znepokojujúcich 66 % dospelej populácie. S tým narastá počet ľudí trpiacich chorobami, ktoré s nadváhou úzko súvisia, ako sú diabetes II. typu, metabolický syndróm, vysoký krvný tlak, choroby obehového systému a dokonca aj rakovina. Pritom podľa vedcov každá dve zhodené percentá telesnej hmotnosti mnohonásobne znížia vaše riziko týchto ochorení! A to je veľmi pádny dôvod na to, aby ste sa aj vy na zdravú telesnú hmotnosť dostali.

Ako schudnúť čo najrýchlejšie? Novoročné chudnutie pomocou keto diéty

Ak sa pozeráte po metóde, ktorá vám zaručí viditeľné výsledky čo najrýchlejšie, zamerajte svoju pozornosť na keto diétu. Tá je založená na prirodzenej schopnosti ľudského tela premieňať tuky na energiu. Po obmedzení príjmu sacharidov prejde organizmus do stavu tzv. ketózy, kedy dochádza k rýchlej redukcii uloženého tuku vďaka tomu, že telo začne efektívnejšie premieňať tuky na energiu. Kilá idú vďaka ketóze rýchlo dole a dôjde aj k zníženiu subjektívneho pocitu hladu a k celkovému zlepšeniu životosprávy.

Ketóza je pre telo proces úplne prirodzený, dokonca zdravý a očistný. Dosiahnete ho tak, že zo svojho jedálnička dočasne vyradíte sacharidy, ktorých za normálnych okolností beztak jeme príliš. Teda žiadne pečivo, cestoviny, pizza, sladkosti, ryža, zemiaky, dokonca ani ovocie.

Ako na novoročné chudnutie pomocou Chia Shake výrobkov?

Princíp keto diéty znie teoreticky jednoducho, v praxi už ale nie je tak ľahké ju dodržiavať, pretože ide o úplne iný systém stravovania, než na ktorý je väčšina z nás zvyknutá. Pretože v ketózu veríme a radi by sme vám vďaka nej pomohli schudnúť, rozhodli sme sa uľahčiť vám život.

Diétne jedlá od Chia Shake sú totiž nízkosacharidové, bez pridaného cukru a navrhnuté tak, aby vás do ketózy dostali. Pre ešte ľahšie chudnutie sme zostavili diétne balíčky. S nimi vám odpadne akékoľvek plánovanie, varenie a lámanie si hlavy tým, čo môžete jesť a čo nie. S našimi jedlami jete 5x denne a do ketózy sa stopercentne dostanete, takže si môžete byť istí, že spaľovanie tukov pôjde na maximum.

 

[ux_products type="row" columns__sm="2" columns__md="2" equalize_box="true" ids="121746,121859,121863,121866"]

[row]

[col span__sm="12" align="center"]

[button text="Všetky produkty" letter_case="lowercase" size="large" radius="99" link="https://chiashake.sk/obchod/"]

[/col]

[/row]

cogmagnifiermenucross-circle