› 
Blog   ›   Chudnutie   ›   Návyky, ktoré pomáhajú pri keto diéte.

Návyky, ktoré pomáhajú pri keto diéte.

Filter

Vytvorte si zvyky pre ešte ľahšie chudnutie s Chia Shake

Začať chudnúť a vydržať sa môže zdať zložité. Preto Vám prinášame dôležité zvyky, ktoré Vám uľahčia cestu za vysnívanou postavou.

Dbajte na pravidelnosť

Pravidelné jedlo 5x dennespánok a pitný režim pomáhajú telu k správnemu fungovaniu, teda aj lepšiemu tráveniu. Efektívne strávené jedlo znamená žiadne zbytočné kilá navyše.

Píšte si, čo jete počas dňa a naplánujte si jedálniček

Poznámky sú počas chudnutia veľmi dôležité, vďaka nim budete mať prehľad o svojom dennom kalorickom príjme. Keď budete dodržiavať správne pripravený redukčný jedálniček, nebudete mať sklony k „nežiaducim desiatam“, ktoré vedú k priberaniu.

A ako by mal vzorový jedálniček vyzerať?

Príklad večere

  1. Diétna polievka Chia Shake paradajková s trochou nastrúhaného syra.
  2. Omeleta Chia Shake s restovanou cuketou alebo špenátom.
  3. Diétne palacinky Chia Shake so 40 g kyslej smotany a Chia Shake Choconellou.

Po jedle vypite pohár vody. Večer môžete vypiť šálku večerného čaju Chia Shake Teatox na podporu chudnutia a regenerácie organizmu.

Chcete ušetriť svoj čas strávený v kuchyni? Pripravili sme pre Vás kompletné diétne plány až na 8 týždňov so všetkými jedlami potrebnými na úspešnú keto diétu.

Vyberte si účinných pomocníkov pre Vašu diétu

Aby ste poctivo vydržali na svojej ceste keto diéty, je dobré do jedálnička zaradiť jedlá so správnym pomerom bielkovín a sacharidov, ktorý pomáha lepšie spaľovať tuky. Napríklad naše diétne jedlá, ako sú proteínové omelety, muffiny, diétne tyčinky, alebo naše lahodné palacinky, ktoré Vám tiež pomôžu zahnať chuť na sladké.

Urobte si z jedla rituál

Tešte sa na každé jedlo. Urobte si naň čas a užite si ho, ako najlepšie môžete. Na proteínovú omeletu si nakrájajte avokádo, paradajky a čerstvú bazalku. Diétnu kašu a palacinky ozdobte lahodným ovocím a svojimi obľúbenými orieškami.

A predovšetkým, buďte na seba hrdí

Vždy, keď sa rozhodnete pre zmenu, vydáte sa na cestu k Vášmu lepšiemu ja. Keď navyše naozaj začnete a vo svojom snažení nepoľavíte, prinesie Vám zmena určité výsledky. A to je predsa niečo, na čo môžete byť pyšní.

Prajeme dobrú chuť a ľahké chudnutie.

-11%

TEATOX – Večerný čaj na chudnutie

10,90 

-12%

Orieškové maslo CHOCONELLA

11,90 

(2 recenzie zákazníkov)
-10%
Novinka – Hrášková

Diétna polievka

18,50 

(9 recenzií zákazníkov)
-13%

Veľký diétny koktejl

56,90 

(26 recenzií zákazníkov)
cogmagnifiermenucross-circle