› 
Blog   ›   Chudnutie   ›   Ako schudnúť do plaviek na poslednú chvíľu?

Ako schudnúť do plaviek na poslednú chvíľu?

Filter

Máte pred sebou už len pár dní, kým si oblečiete plavky, a chcete v nich vyzerať čo najlepšie? Využite tipy a triky, ktoré využívajú napríklad aj celebrity, keď sa chystajú zažiariť na červenom koberci. Bude to z vašej strany síce vyžadovať trochu úsilia, ale dobrou správou je, že vôbec nie je nemožné dostať sa do lepšej formy v extrémne krátkom čase! Navyše si ako bonus odnesiete aj vyššie sebavedomie a skvelý pocit, že ste to dokázali.

Dostaňte sa v krátkom čase do lepšej formy

1. Každý deň si zacvičte

Teraz už nie je na čo čakať. Každý deň sa 20 minút venujte pohybovej aktivite so strednou záťažou. Vhodné sú v tomto prípade intervalové tréningy. Zároveň ale svoje telo zbytočne nepreťažujte!

2. Uprednostnite kvalitu

Kvalita víťazí nad kvantitou. Pri nákupe potravín vyberajte produkty v najvyššej kvalite, akú si môžete dovoliť. Dodajte telu všetky živiny, ktoré potrebuje a ono sa vám odmení.

TIP: Koktaily a jedlá Chia Shake pre vás vyrábame z tých najkvalitnejších surovín! Preto si môžete byť istí, že od nás získate vždy to najlepšie.

3. Zbavte sa nevhodných potravín

Pokiaľ chcete na poslednú chvíľu schudnúť do plaviek, odpustite si na chvíľu gurmánstvo a namiesto toho sa sústreďte na to, aby ste telu dali presne to, čo potrebuje. Teda kvalitné bielkoviny, vlákninu, farebnú zeleninu a zdravé tuky. Úplne vynechajte priemyselne spracované jedlá, alkohol, kofeín, biele pečivo a sladké aj slané pochutiny.

4. Z bielkovín urobte prioritu

Bielkoviny sú telom využívané na množstvo vecí, okrem iného sa podieľajú na budovaní svalovej hmoty. Tá je na rozdiel od tukového tkaniva metabolicky činná a pomáha nám teda spaľovať kalórie a zostať štíhly!

TIP: Poriadna porcia bielkovín (30 - 40g) v rámci raňajok vám pomôže krotiť chute na jedlo počas dňa!

5. Žiadne neskoré večere či desiaty

Dajte telu čas stráviť všetko jedlo, ktoré ste v ten deň mali a tiež zregenerovať. Pokiaľ to s vylepšením postavy myslíte vážne, jedzte dostatočne v priebehu dňa, aby vás večer nechytil vlčí hlad. Po 7. hodine večernej alebo tri hodiny pred spaním už nič nejedzte.

6. Jedzte viac diuretík

Diuretiká urýchľujú priechod tekutín telom. Vďaka tomu sa vaše telo efektívne zbaví prebytočných tekutín, kvôli ktorým môžete vyzerať opuchnuté. Zaraďte do svojho jedálnička viac uhoriek, citrónov, melónov a zeleného čaju a uvidíte, že sa zbavíte vypuklého bruška a vaše telo bude pôsobiť štíhlejšie!

7. Narovnajte sa!

Ako vyzerať štíhlejšie počas jedinej sekundy? Postavte sa pekne vzpriamene! Zatiahnite bruško, ramená dajte dozadu a hlavu neste hrdo vztýčenú!

Chudnutie do plaviek zvládnete rýchlo aj s našimi diétnymi jedlami!

cogmagnifiermenucross-circle